fredag 19 april 2013

Men allvarligt.

Men allvarligt. Vem vill inte ha en sån här grind? Den är ju heeeeeelt fantastisk. Undrar vad frakten från England kostar för några järntrådar... Apropå pengar. Är det bara jag som smusslar med kvitton med 4-siffriga belopp på fröer och lökar. Som snabbt som attan slänger påsen från plantaffären och påstår att "nä, de där har jag haft i flera år!!".  Och som nästan skriver skriftlig förklaring till varför man faktiskt måste ha en värmematta till chiliplantorna? Är det bara jag? Trädgårdsintresset är ett dyrt intresse. Jag har helt slutat köpa kläder (typ) och dividerar raskt vårens silkestunna korallfärgade skjorta från Filippa K i olivträd = 3. Tre olivträd = so not worth it.
 
Men allvarligt. Kolla det här växtstödet. Jag tror man blir lite lyckligare av att äga ett sånt. Jag tror det. Jag skulle inte ens misströsta om luktärtorna inte tog sig om jag hade ett sånt här. Man kanske ska gå en svetskurs! Eller gömma ytterligare ett kvitto.... Både grind och stöd kommer från Secret Gardens Furniture. Trevlig helg, imorgon blir det sol!


4 kommentarer:

 1. Nej, nej. Vet inte vad du pratar om . . .

  SvaraRadera
 2. Usch..vågar inte tänka tanken på att slå ihop alla kvitton..hihi...
  Men va´tusan! En blus är rolig en säsong, kan hålla två om man inte hinner bli less. Däremot så står trädgården där varje dag och pockar på mer och mer kärlek...och man tröttnar aldrig :-)

  Vårsolskram / Therése

  SvaraRadera
 3. Haha du skriver helt underbart Jennie!
  Jag har faktiskt inte kommit så långt att jag dividerar saker i växter, men det kanske kommer då rabatterna ska skapas inom kort. Jag har dock börjat räkna saker i löparskor.. som helt klart känns viktigare än vanliga kläder.
  Kvitton behöver väl egentligen inte ens följa med hem från affären ;-)
  Kramis C

  SvaraRadera

Skriv gärna nånting, det är ju så roligt med svar på frågor eller feedback på ett inlägg. Hej!