söndag 28 april 2013

Nu är man igång på riktigt!

Idag har hela dagen ägnats åt köksträdgården - äntligen! Jag har gödslat, lite senare än jag brukar - jag vill ju egentligen så inom nån vecka. Har också förberett för bönor, ärtor och andra fina klättrare. Flyttade ett uppstammat krusbärsträd till mitten av örtrundeln - det blev superbra, jag är så nöjd! En minidrivbänk har snickrats och planer för två nya upphöjda bäddar har spikats. Behöver mer plats! Staket står på tur nu.

Snöskyddet på taket pajade i februari och snökockor med storlek av en mindre bil har täckt entrérabatten ända fram till alldeles nyligen. Så den här lilla julrosen börjar blomma nu som först, stackarn!

Tibast och blåsippor så fina!
 

Igår var det allmänt trädgårdsfix, klipp och rens - sol och underbart. Vi har fått upp studsmattan så den invigde vi en rejäl stund. Kvällen avslutades med tjejmiddag hos närmaste fina grannen. Hur trevligt som helst! Såhär ser det ut när man tar en kopp kaffe på trappan och tittar ut mot vägen. Funderar på att börja med månadsbilder, det är så kul. Måste lära mig att göra flikar först bara... nattinatt!

1 kommentar:

  1. Ja visst är det härligt då man nu äntligen har fått starta med trädgårdsjobb.
    Ha en underbar valborg!!

    SvaraRadera

Skriv gärna nånting, det är ju så roligt med svar på frågor eller feedback på ett inlägg. Hej!